(012) 460 9272x2 marketing@cmrn.co.za

Maart 2022: Voel Goed Nuus / March 2022: Feel Good News

Dankie MDSA

MDSA Project & Construction Management Pty. Ltd het ‘n gholfdag ten bate van die CMRN gehou en ‘n donasie van R50 000 aan ons organisasie gemaak! Ons woorde skiet kort as dit by ons dankbaarheid kom.

Vind gerus meer uit oor MDSA se dienste op hul webwerf. 

The Goose and the “do good ganders”

Die droom word waar vir ons donateurs!

Playing a round of golf with the legend, Retief Goosen, may be a dream come true for most. Realising this dream whilst knowing that you SAVED children from dire circumstances- is even better! We’d like to thank the owners of Goose Wines, Retief Goosen and Werner Roux, for donating this amazing experience for our 2021 Wine Lounge event. And to the donors with the big hearts – Theuns Reynolds and Rudi Botha, thank you for your generosity and support of the Save-A-Child Project! We hope you had a swinging time on the beautiful Fancourt.

Laat daar lig wees projek / Let there be light project

Ons jaarlikse Kersprojek het goed afgeloop en weereens vreugde en hoop in die lewe van soveel behoeftige kinders gebring. 728 kinders het geskenkies ontvang. Baie dankie aan elkeen wat hul harte en hande oopgemaak het om lig in ‘n kind se lewe te bring.